I dette projekt har jeg lavet nyt visuelt indhold til designfirmaet Design by Us, bestående af en ny hjemmeside, en virksomhedvideo med firmaets ejer Rasmus Larsson og et forslag til et nyt logo.  
Gammel hjemmeside:
Ny hjemmeside:
Fokuset på den nye hjemmeside har været at opbygge en stærkere informationsarkitektur, da den gamle side havde en meget rodet navigation, med undersider som lå allerede i hovedmenuen. På det nye site finder man to forskellige menuer: én der handler om virksomheden og som henvender sig primært til leverandørerne og én til webshoppen for firmaets privatkunder. 
Hjemmesidens produkter bliver hentet ind på det nye site via rest API direkte fra Wordpress. På den måde behøver Design By Us ikke at ændre i koden, hver gang de skal opdatere deres webshop. 
Virksomhedsvideo:
Denne video handler om Design By Us som firma og hvilke produkter de sælger. Videoen er forholdvis lang, da den er lavet til at give forhandlere et større indblik i Design by Us, inden et eventuelt samarbejde. En kortere video á fx. 10 sekunder kan laves til de sociale medier, så også kunderne kan få et kig indenfor.
Nyt logo:
Design by Us' logo fungerer I forvejen godt, men ved at tilføje et mere grafisk element, vil de kunne skabe større genkendelighed på markedet. Da deres mest populære vare er deres 'Ballroom' lampe, som bl.a. har været med i Godmorgen Danmark, vil denne være oplagt at have med som det grafiske element, da logoet på denne måde også vil kunne fungere uden tekst.
Se mere om processen her:
Back to Top