I dette projekt har jeg lavet en ny hjemmeside til restaurantionsgruppen Food8. De havde brug for en ny hjemmeside, som på en lækker og enkel måde kunne samle alle deres restauranter og gøre det nemmere for gæsterne at finde en restaurant med et ledigt bord.
Den nye hjemmeside er blevet kodet i Brackets, med indhold hentet fra Wordpress rest API. Alle informationer, inklusiv Google Maps, bliver altså hentet dynamisk direkte fra Wordpress, så både Food8 og restaurantejerne nemt vil kunne tilføje restauranter, nyheder og guides i Wordpress, uden at skulle ændre i koden. 
Gammelt hjemmesidedesign:
Nyt hjemmesidedesign:
Den nye hjemmeside har fået et mere friskt look, hvor farverne matcher deres logo. Den faste Menu er blevet skiftet ud med en burgermenu, for at gøre designet mere rent og enkelt. I bunden af hver side, kan man altid tjekke hvor de forskellige restauranter befinder sig og nemt klikke sig videre derfra. Tilmeld nyhedsbrev er blevet gjort mindre synlig og ligger nu kun på 'Nyheder' siden, hvor den er relevant - den er dog altid at finde i footeren. 
For at skabe det 'fællesskab' mellem restauranterne som Food8 efterspurgte, har hjemmesiden fået en bordbookingsfunktion, som kommer med forslag til andre ledige Food8 restauranter, hvis den ønskede restaurant ikke er ledig. 
Prøv den nye 'Book bord'-funktion:
Se mere om processen her:
Back to Top