Opgaven i dette projekt var, at finde på en idé til en kampagne for Yndlings forsikring. Yndlings er en ungdomsforsikring, som dækker de unges mobil, computer eller cykel. De manglede en idé til, hvordan de kunne nå de unge i øjenhøjde, blive kendt af flere og få flere kunder.
Vi besluttede at den bedste måde at komme ud til så mange unge som muligt, var ved at køre en festivalkampagne, da størstedelen af gæsterne passer til målgruppen. 
For at tiltrække så mange nye kunder som muligt, lavede vi et tilbud om at forsikre nye kunder gratis i én uge i festivalsperioden. På den måde vil også de mere skeptiske unge give Yndlings en chance og forhåbentlig blive til langvarige kunder.
Et af Yndlings største problemer var, at de fleste unge aldrig havde hørt om dem. De var forholdvis nye på markedet og havde derfor brug for at få så meget opmærksomhed som muligt.
For at engagere både nuværende og potentielle kunder, lavede vi to forskellige konkurrencer til Yndlings' sociale platforme. På Instagram kunne man ved at dele sit bedste festivalminde med bestemte hashtags, være med i konkurrencen om et gavekort. På Facebook kunne man ved at tagge sine venner, vinde et festivalkit.
Til slut fik Yndlings også en ny kampagnehjemmeside, med festivalstemning og en hurtig og nem købsprocess. Med den unge målgruppe som kunde, er det vigtigt at processen ikke bliver for besværlig, da mange unge i forvejen ser forsikringer som kedelige og forvirrende.
Se mere om processen her:
Back to Top